Podcast

Poslechni si nejnovější epizodu

Endometrióza: Osobní cesta k uzdravení a podnikání — Gabriela Tuatti

V dnešním díle podcastu “Srdeční záležitosti” přivítáme Gabrielu Aguilu Tuati, naturoterapeutku a odbornici na ženské zdraví. Gabriela otevřeně sdílí svůj osobní příběh boje s hlubokou endometriózou, jak jí nemoc přivedla na pokraj života a jak si díky ní našla své poslání pomáhat ženám. Její příběh je nejen o boji s nemocí, ale také o nalezení smyslu a způsobu, jak pomáhat dalším ženám s podobnými problémy. Tento díl je plný inspirace, rad a naděje pro všechny, kteří čelí výzvám v oblasti zdraví.

Víc o Gabriele a její práci najdete na https://gabrielatuatti.cz/
A eshop najdete na https://www.naturendo.eu/

Poslechněte si inspirativní příběh plný síly, naděje a uzdravení. Už letí k vašim uším.

Zázraky v každodenním životě: Katarína Kuparová o síle energie a víry

V dnešním VIP podcastu přivítám andělskou mentorku Katarínu Kuparovou. Společně prozkoumáme neuvěřitelný příběh plný víry, mentální síly a zázraků.
Katarína Kuparová, andělská mentorka, sdílí svůj osobní příběh, jak jí víra a energie andělů pomohly překonat nejtěžší chvíle. Katarína nás zavede do světa, kde se andělé stávají součástí našeho života a ukáže nám, jak najít svou vnitřní sílu.
Připojte se k nám a nechte se inspirovat energií, která mění životy. Už letí k vašim uším.
Víc o Kataríně najdete na https://mentorka.net/

Jak objevit své jméno a dary duše — rozhovor s alchymistkou Ingrid Ištasírin Cristal

Připojte se k nám a ponořte se do fascinujícího světa s Ingrid Ištasírin Cristal Hamarikovou.
V tomto díle podcastu Srdeční záležitosti si povídáme o jejím duchovním putování, práci s rodinami, ale také o tom, jaké to je být manifestující generátorkou.
Zjistíte, jak může jméno duše vést k velkým životním změnám a proč je důležité naslouchat svému vnitřnímu hlasu.
Jaké jsou výzvy spirituálního podnikání? A co může každému z nás přinést práce s duší?
Připravte se na inspiraci, která změní váš pohled na podnikání i život! Už letí k vašim uším.

Více o Ingrid a její práci najdete na http://ingridcristal.sk/

Tajemství voňavých polštářů a příběh podnikání: Voňavé Vankúše a Miriam Piršelová

Miriam Piršelová je žena, která dokázala proměnit svou vášeň pro ručně vyráběné polštáře v úspěšný byznys.
V tomto podcastu nám prozradí nejen svůj příběh, ale také se podělí o to, jak pracuje s intuicí, energií a human designem. Zjistíte, jak se z obyčejné touhy tvořit stala značka, kterou dnes najdete v luxusních hotelech, Voňavé Vankúše.
Pokud hledáte inspiraci k tomu, jak spojit tvořivost s podnikáním a přitom zůstat věrní sami sobě, tenhle rozhovor je pro vás.
Už letí k vašim uším.

Víc o Miriam a její práci najdete na https://www.vonavevankuse.sk/

Sexualita a podnikání: Xenie odhaluje tajemství své úspěšné cesty — Xenie Bodorík Pilíková

Ponořte se s námi do fascinujícího rozhovoru s Xenií Bodorík Pilíkovou – podnikatelkou, zdravotní masérkou a specialistkou na aromaterapii a energetické terapie. Jak ovlivňuje sexualita a spiritualita její podnikání? Jak se jí podařilo uspět v byznysu? A jak zvládá práci s energií? Připravte se na živou diskuzi plnou smíchu, inspirace a životní moudrosti. Už letí k vašim uším.

Víc o Xenii najdete na https://energieodxenie.cz/

A nezapomeňte si přijít poslechnout speciální bonus na HeroHero https://herohero.co/srdecnizalezitosti

Brněnská kavárenská revoluce: Jak vznikl Týden kávy s Katkou Eichi Bilíkovou

V dnešním dílu podcastu Srdeční záležitosti se ponoříme do fascinujícího světa kávy.
Naše hostka, Katka Eichi Bilíková, nám prozradí, jak založila úspěšný festival Týden kávy, a jak káva spojuje lidi nejen v Brně. Katka je nejen kávová průvodkyně, ale také podnikatelka a milovnice kávy, která pomáhá kavárnám uspět.
Pokud milujete kávu, tenhle díl nemůžete vynechat
Už letí k vašim uším.

Program Týdne kávy najdete tady: https://tydenkavy.cz/
Víc o službách Katky najdete na https://kavateam.cz/

Jak využít andělskou energii v podnikání? Podcast s Marií Neumanovou

Jak propojit andělské energie s podnikáním?

V dnešním dílu hostíme malířku Marii Neumanovou, která komunikuje s anděly a vytváří obrazy, jež léčí a harmonizují. Prozkoumáme, jak andělská energie může pomoci nejen v osobním, ale i v pracovním životě.

Jak se na tyto bytosti napojit? A jak mohou andělé podpořit váš business? Poslechněte si náš inspirativní rozhovor. Už letí k vašim uším.

Podívejte se na úžasné Mariiny obrazy na jejím webu www.careofangel.cz a https://herohero.co/podkridlyandelu

A nezapomeňte přijít na naše Hero Hero, kde vás čekají krásné bonusy https://herohero.co/srdecnizalezitosti

Proč a jak ženy mění politiku: Rozhovor s Jasnou Flamikovou

Dnes nás čeká speciální rozhovor s Jasnou Flamikovou, ženou mnoha rolí – koučkou, mentorkou, političkou i organizátorkou.
Společně rozebíráme ženskou roli v politice i podnikání, jak přinášet do světa ženskou energii a jak to vše zvládnout bez vyhoření.
Povíme si také proč je důležité, aby ženy spolupracovaly, a jaké výzvy Jasna ve své kariéře překonala.
Tento díl přináší mnoho praktických rad i inspirace pro ženy, které chtějí změnit svět okolo sebe. Připojte se a nechte se inspirovat! Už letí k vašim uším.

Víc o práci Jasny Flamikové najdete na https://www.jasnaflamikova.cz/

Vyhoření a jak ho přetvořit v sílu: Cesta k regeneraci a podnikání — Monika Ydar Bízová

Monika Ydar, bývalá restaurátorka, nyní masérka s osobitým přístupem, nám odhaluje, jak se její podnikání přetvořilo díky naslouchání tělu.
V tomto rozhovoru se dozvíte, jak zvládat vyhoření, jak tělo komunikuje své potřeby a jak propojit masáže s energií. Monika sdílí, jak ji její tělo vedlo k zásadní změně, jak vnímá vyhoření a jak nám tělo může ukazovat cestu k regeneraci.
Přidejte se k nám a zjistěte, jak do podnikání vnést své srdce a najít rovnováhu. Už letí k vašim uším.

Víc o Monice se dozvíte tady: https://www.monikaydar.cz/
Bonusovou meditaci s Monikou Ydar najdete na našem HeroHero https://herohero.co/srdecnizalezitosti/

Joga, jemnost a životní rovnováha: Inspirativní rozhovor — Martina Sedláková

V dnešním dílu podcastu Srdeční záležitosti si povídáme s Martinou Sedlákovou, specialistkou na jemnou jogu. Jemná joga není jen o fyzickém cvičení, ale o hlubokém spojení s naším tělem a myslí.
Poslechněte si inspirativní příběh a zjistěte, jak může jemný pohyb změnit váš přístup k životu. Připraveny jsou i praktické tipy a cvičení, které si můžete vyzkoušet! Jak se Martina dostala k tomu, že joga změnila její život?
Dozvíte se, jak jemná práce s tělem a pohybem může ovlivnit nejen fyzické zdraví, ale i náš pohled na svět. Připojte se k nám a ponořte se do světa jemného pohybu a hlubokého uvědomění sebe sama. Už letí k vašim uším!

Víc o práci Martiny najdete na https://pohybspresahem.cz/
Nezapomeňte se přihlásit k HeroHero Srdeční záležitosti, kde najdete bonus od Martiny Sedlákové — 15 minut skvělého jemného protažení: https://herohero.co/srdecnizalezitosti

Numerologie a podnikání: Cesta ke spokojenosti a úspěchu — Ľubica Farkasová

Připojte se k rozhovoru s Lubicou Farkasovou, kde objevujeme propojení mezi numerologií, podnikáním a osobním růstem. Jak překonat strach a vybudovat úspěšné podnikání? Lubica Farkasová sdílí své zkušenosti a názory na to, jak lépe porozumět sobě a svým talentům, a jak tyto poznatky využít pro dosažení úspěchu a vnitřní spokojenosti. Inspirativní rozhovor plný praktických rad a životních zkušeností. Už letí k vašim uším.

Víc o L’ubici najdete na https://www.lubicafarkasova.sk
Ľubica pro vás jako bonus připravila tříkrokový návod na každý den — Jak dosahovat vašich cílů. Tento praktický bonus najdete na našem HerHero Srdeční záležitosti. https://herohero.co/srdecnizalezitosti

Umění, Které Mění Život: Zuzka Trnková o Obrazech a Přáních

V tomto dílu podcastu Srdeční záležitosti přivítáme malířku Zuzku Trnkovou. Zuzka Trnková je nejen malířka, ale také průvodkyně na cestě za plněním snů. V tomto podcastu si povídáme o jejím životě, tvorbě a o tom, jak umění může změnit náš život. Jak v sobě objevit tvůrčí sílu a jak pomocí umění proměnit své sny v realitu? Objevte, jak můžete skrze obrazy dosáhnout svých nejhlubších přání. Připojte se k našemu rozhovoru plnému inspirace a příběhů o plnění přání. Už letí k vašim uším.

Víc o Zuzce najdete na https://zuzanatrnkova.cz/
Spolu jsme pro vás připravily speciální nahrávku “Výtvarná procházka”. Vezměte tužku, papír a pastelky a vydejte se na procházku, která vám pomůže uvolnit mysl a objevit nové pohledy na svět kolem vás. Tento jednoduchý průvodce vás povede krok za krokem, jak si z každodenní procházky udělat inspirativní a uklidňující zážitek. a vytvořit vlastní umělecké dílo inspirované tím, co vás obklopuje. Nahrávku Výtvarná procházka najdete na našem HerHero Srdeční záležitosti https://herohero.co/srdecnizalezitosti

Z nebe spadla Tančírna! Inspirující příběh podnikatelky Sáry Trujillo

Co přivedlo profesionální tanečnici argentinského tanga k otevření Tančírny v Praze? Jaké výzvy přináší podnikání s malým dítětem? V tomto dílu podcastu Srdeční záležitosti si povídáme se Sárou Trujillo, která nám odhalí nejen zákulisí vzniku Tančírny, ale i svou osobní cestu plnou překvapení.
Tančírna bude místem, kde se lidé mohou bavit, seznamovat a tancovat bez ohledu na styl nebo zkušenosti. Podpořte projekt Tančírna na Donio a pomozte rozproudit tanec v Praze! https://donio.cz/parketdotancirny/
Už letí k vašim uším!

Když láska ztrácí dech: Jak zachránit vztah plný výzev? — Michaela Vymazalová

Je možné překonat krizi způsobenou nevěrou a alkoholem? V tomto dílu podcastu vás vezmeme na cestu osobní transformace, kde se naučíte, jak pracovat se svými emocemi, komunikovat s partnerem a postupně obnovit ztracenou blízkost.
Skutečný příběh plný inspirace a praktických rad. Michaela Vymazalová s námi sdílí svůj hluboce osobní příběh, ve kterém se potýkala s krizí ve vztahu, nevěrou a závislostmi. Jak se naučila znovu otevřít srdce, komunikovat s partnerem a transformovat svůj vztah? Víc o Míše najdete tady https://refresh-vztahu.webnode.cz/
Už letí k vašim uším!

Talenty, multipotencialita a umělcova cesta s Kristy Roller

To co vás určitě bude zajímat, že Kristýna vidí vaše talenty. Kristýna Roller vypráví o své cestě za posláním, které se neskrývá v jednom specifickém nadání. Je multipotenciální. Kristýnu najdete tady: https://kristyroller.cz/, najdete tam i kurz “Umělcova cesta”.
Toto je další díl z naší podcasterské dílny ve Svitavách. Natáčíme naživo v Nadaci Josefa Plívy, už letí k vašim uším!

Užívám si život jako malé dítě, říká zakladatel terapeutické školy, autor metody RUŠ Karel Nejedlý

Mužská energie v podcastu Srdeční záležitosti je tady. Jsem nesmírně vděčná, že autor metody RUŠ, terapeut i mentor a lektor Karel Nejedlý přijal pozvání do podcastu Srdeční záležitosti a posdílel s námi jak si užívat život v kterémkoliv věku.
Karlova metoda a práce mohou být pro naše mozky vcelku kontroverzní a to vzbuzuje mou zvědavost. Beze sporu je to rebel i vizionář v jednom těle. Zároveň v podcastu mluvím s terapeutem a podnikatelem, který má 70 let a za sebou roky práce a cesty, na které jsem taky.
Pojďme se inspirovat a bavit, Karel nejen sdílí svou metodu, ale taky spolu jdeme do hloubky a vykládají se vtipy. Pustila jsem kontrolu a užila si rozhovor. Užijte si ho taky, Už letí k vašim uším. Karla i metodu RUŠ najdete na https://www.metodarus.cz/cz/

Podcast Srdeční záležitosti

Jsem vypravěčka lidských příběhů a podcast Srdeční záležitosti je moje splněné přání.

Miluju poslouchat příběhy – a sama jich mám spoustu k vyprávění. A navíc prostě potřebuju sdílet své nadšení z podnikání.

Jakmile se totiž člověk stane podnikatelem, a vezme zodpovědnost do vlastních rukou, vydá se na cestu osobnostního rozvoje. Podnikání je koncentrovaný seberozvoj. Někdy jsou lekce hodně tvrdé, jindy slavíme úspěchy a vznášíme se na obláčku.

Mnohem raději mluvím, než píšu, takže jsem se nadchla pro podcast. Do podcastu si zvu zajímavé podnikatelky. Díky nadšené práci podcast neustále roste a rozvíjí se. Zvyšuje se sledovanost, roste jeho prestiž. Podcast Srdeční záležitosti je v tuto chvíli na předních příčkách v žebříčku největšího českého a slovenského podcastového katalogu Audiolibrix v kategorii „Osobní rozvoj“. Podcast je skvělý propagační nástroj a ty můžeš být jeho součástí, stačí mi napsat a uvidíme, zda je pro tebe tato cesta ta pravá.

Chtěly byste být hosté podcastu Srdeční záležitosti? Napište mi o svém business projektu na koucka@janajanova.cz, zaplňujeme volná místa na rok 2023.

.

Najdeš nás na Apple Podcast a na Spotify