žijeme human design

Vygeneruj si svou mapu právě teď
a ponoř se do tajemství Human Designu

Human Design je systém, který vám pomůže porozumět vaší vnitřní energii a tomu, jak nejlépe fungujete v každodenním životě. Spojuje starodávné systémy s moderní vědou a nabízí praktické rady, jak žít v souladu se svým energetickým nastavením.

S Human Design mapou s výkladem zjistíte, jaký jste typ, jakou máte autoritu a strategii – a jak tyto prvky ovlivňují vaše rozhodování a vztahy. Klienti, se kterými jsem pracovala, objevili díky Human Designu své silné stránky, naučili se, jak dělat rozhodnutí, která jsou v souladu s jejich pravou podstatou, a našli více klidu a rovnováhy v životě.

Získejte svou Human Design mapu zdarma – vyplňte datum, čas a místo narození a objevte svůj jedinečný energetický otisk!

Poslechni si nejnovější epizodu

Bylo tu, není tu aneb Pluto v Kozorohu a brána 60

Jak zvládat emoce v podnikání a využít svůj potenciál naplno? V rozhovoru s Terezkou Rothovou odhalíme, proč jsou emoce jádrem úspěšného byznysu a jak je propojit s metodou Human Design. Dozvíte se o sakrální autoritě a jejím vlivu na rozhodování v životě i podnikání. Připojte se k nám a objevte, jak pracovat s vlastní energií, aby vás podnikání bavilo.

Projevy Sakrálu a pohyb v životě Manifestujícího Generátora

Když se Generátoři nehýbou, pomalu umírají. Poslechněte si rozhovor dvou generátorek, jedné manifestující. O Human Designu, o sakrálu, o pohybu a radosti.
Mrkněte na svou Human Design mapu, propojte se s námi na mých stránkách: https://janajanova.cz/zdarma-human-design/
Aničku najdete například na stránkách studia SCHOLA ARTIST: https://www.studioartist.cz/lektori/anna-surganova

Co to je Human Design tranzit?

Human Design Tranzit je vlastně takové hvězdné počasí, které na nás působí a my o tom třeba ani nevíme a pak se divíme, co se to děje.
Odpověď na otázku je jednoduchá sledujte podcast Žijeme Human Design.
Najdete nás taky na Hero Hero tady pod touto adresou: https://herohero.co/zijemehumandesign

Ve vzduchu visí provokace, Human Design Tranzit

A jsme tady znovu v trochu jiném formátu. Nejdříve si vysvětlíme Human Design Tranzit 39, 38 a pak se pustíme do mírně provokativního rozhovoru s manifestorkou Petrou Kasalovou, módní stylistkou, která vám popovídá o provokaci v módě.
Najdete mne na Hero Hero: https://herohero.co/zijemehumandesign

Organizovaný chaos a Human Design

Po 6 týdnech intenzivní akce jsem tu zas. Nesmírně děkuji za vaše poslechy, které stále stoupají. Dnes se dotkneme současného tranzitu, energetické brány číslo 3 a 50 a také energetického centra SLEZINY, které je centrem instinkty, strachu a intuice.
Více informací najdete na mém Hero Hero Žijeme Human Design. https://herohero.co/zijemehumandesign

Inkarnační kříž aneb dotkni se svého (vědomého) Slunce

Inkarnační kříž, to jsme tady ještě neměly. Zvu vás k dílu, který vám objasní, co je to inkarnační kříž, kde ho najdete, k čemu je a uvede na pravou míru spousty nejasností, které se k tomuto fenoménu vážou.
A na konci pozvánka na můj nedělní webinář, který se uskuteční na Zoomu 10.3. ve 20.00.
Jste srdečně zváni, přihlašujte se zde: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/r0y4j7
Máte dotazy? Napište mi na koucka@janajanova.cz

Human Design Cirkus 1, 5 žen…

Mou cestou je přinášet různorodé příběhy k vám a protože natáčím rozhovory s vědomými ženami, tak jsem vám chtěla některé z nich představit v kontextu Human Designu. Takže pojďte ochutnávat: Generátorka Jana Staňová, Mangenky Anna Šurganová a (kacířka) Bára Lapčíková, Projektorka Katarina Brič a Manifestorka Alena Hanušová a jejich energie už letí k vašim uším.
Už neodkládejte virtuální setkání se mnou a pojďme společně zjistit, co skrývá vaše mapa.
Tudy cesta na mé stránky: https://janajanova.cz/caffe-s-hd-mapou/

Human Design mapa, mapa pro tvůj Business

V této epizodě si ukážeme, kde se v Human Design mapě nachází tvůj potenciál pro podnikání. Kam kouknu, tam ho vidím. Tak si hezky nachystej tvou mapu a mrkni například do sakrálního centra: definované? nedefinované? Více si povíme také setkání Caffé s Human Design mapou nebo v mém Hero Hero.
Najdeš mne na: janajanova.cz, nebo na Hero Hero pod Žijeme Human Design.

Sny, vize a neutrina, záznam živého vysílání s Janou Jánovou

Nahrála jsem pro vás do podcastu živé vysílání k příležitosti Nového roku v Human Designu. Dozvíte se více o neutrinu, tranzitech a celém systému HD. Podpořte mne prosím v hlasování o vystoupení na Konferenci pro podnikatelky, kde vystoupím s příspěvkem o Human Designu a podnikání.
Najdete mne až úplně dole, když zadáte hlasovat pro speekry, scrolujete uplně dolů až na konec seznamu.
Tady je link. https://aikajindrova.cz/konference/

Nový Human Design rok nás teprve čeká, jaký asi bude?

Nový Human Design rok nastane 22.1.2024 a jaké změny nám tento rok přináší v podcastu Žijeme Human Design? Jsou to změny velké a budou přesně takové, jak si je vytvoříme. Mohla bych plakat, ale místo toho se těším. 1.Odchod Šárky z podcastu 2.Co se bude dít v roku Draka? 3.Energie, které provázejí nový Human Design rok?
A v Hero Hero se více zaměříme na energii kořenového centra a potenciál, který se skrývá v jeho branách.
Odebírejte nás: https://herohero.co/zijemehumandesign

Podcast Žijeme Human Design

Jsem Generátorka fascinovaná Human Designem a jeho potenciálem pro seberozvoj. Tak vznikl tento experiment — podcast o tom, jak se žije Human Design. 

Podcast ve kterém sdílím, jak nám poznávání naší Human Design mapy pomáhá v životě i v podnikání a jak může pomáhat na cestě i vám. Je to experiment, tak uvidím, kam tato podcastová cesta povede.

Najdeš nás na Apple Podcast a na Spotify